Hårologi Hair & Scalp Multi Treat 100 ml

Betygsatt 4.50 av 5 baserat på 2 kundrecensioner
(2 kundrecensioner)

279.00kr

Multiprodukt! En pH-balanserande all-round inpackning med aminosyror, renad lanolin och vitaminer. Rengörande och tar bort avlagringar och silikoner. Reder ut håret, gör det mjukt och är fukthetsbevarande. Är även hudvårdande och ger en positiv och regenererande effekt på hud och skalp. Enastående även som schampo och balsam.

I lager

Artikelnr: art-00-01-58 Kategorier: , , , , ,
Märken:
Beskrivning

Beskrivning

För vem? För alla hårtyper och för hårbottenproblem som fet, irriterad hårbotten, mjäll och psoriasis.

Egenskaper: Utredande för håret, tar bort statisk elektricitet och stimulerar hårbotten.

Resultat: Ett blankt lättkammat hår som inte tyngs ner.

Användning: Har många användningsområden, använd som schampo/inpackning i längderna om du har långt hår (schampo enbart i hårbotten). Kan användas efter schamponering, som en conditioner/balsam. Som en hårbotteninpackning på irriterat och torrt hårbotten. För hudskador, exempelvis lättare brännskada, smörj in den utsatta huden rikligt med Multi Treat.

Huvudigredienser: E-vitamin. Bevarar fuktigheten, verkar antioxidant, skyddar mot yttre påverkan och solljus. Medicinskt renat Lanolin/vattenfritt lanolin. Lanolin är renat ullfett från får. Fettet skyddar fårets ull och hud mot uttorkning, stark värme, och kyla samt bakterier. Lanolin är fettet som mest liknar vårat eget hudfett. Det hjälper huden att bevara fuktigheten och samtidigt svettas och andas naturligt. Lanolin motverkar torr hud och hudsprickor. När den används i babysalva neutraliserar den ammoniaken och skyddar huden. Överkänslighet mot lanolin är sällsynt men kan förekomma.

100 ml

Komplettera med:

Ingredienser:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium -87, PEG-40 Castor Oil, PEG-15 Cocopolyamine, Lanolin, Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Citric Acid, Panthenol, Parfum, RNA, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, CI 16255, BHA, Calcium Pantothenate, Riboflavin.

pH=4

Recensioner (2)

2 recensioner av Hårologi Hair & Scalp Multi Treat 100 ml

 1. Betygsatt 5 av 5

  majsan_sthlm

  Har haft problem med mitt hår/hårbotten i snart två års tid då håret närmast hårbotten kändes smutsigt och oljigt i samma sekund jag klev ur duschen. Håret kändes inte rent och fräscht trots att jag testade en uppsjö av olika produkter och märken. Gjorde en håranalys och blev rekommenderad Multi Treat tillsammans med schampo, balsam och inpackning. Efter 3 veckors användning mår mitt hår mycket bättre än innan! Multi Treat har blivit favoritprodukten då den får hårbotten och håret att kännas rent, luftigt och frisk. Enda nackdelen är att den känns odryg men jag överdoserar förmodligen.

 2. Betygsatt 4 av 5

  Tuulia

  Skönt med en produkt man kan tvätta längderna med. Har blivit en all time favorit jag använder vid varje tvätt!
  Enda minuset är att den inte känns riktigt lika dryg som schampot, balsamet och inpackningarna i serien.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte.