PIXI Book of Beauty Brow Know How Palette

369.00kr 299.00kr

Perfekt matchade ögonbrynsskuggor för att enkelt markera och definiera dina ögonbryn. Med hela 12 nyanser kan du forma, fylla i, highlighta och markera dina ögonbryn som ett proffs!

I lager

Artikelnr: art-00-00-92 Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivning

Beskrivning

Pixi Book of Beauty Brow Know How Palette innehåller hela 12 perfekt matchade ögonbrynsskuggor för att enkelt markera och definiera dina ögonbryn. Forma, fyll i, highlighta och markera dina ögonbryn som ett proffs!

De ljusa nyanserna är perfekta för att highlighta brynen genom att ljusa upp brynbenet. Finns i både matta och skimriga toner.
De mellanbruna kalla nyanserna passar personer med blonda till mellanbruna/sandréfärgade hårfärger. Även jättebra att använda på början av ögonbrynen (närmast näsan) för personer med mörkare bryn men som tycker det är svårt att få en snygg början på brynet med en mörk skugga, då det lätt kan bli ganska skarpt.
Den varma brynskuggan är perfekt om man har lite röda eller varma toner på sitt hår, och vill få lite mer värme i ögonbrynen.
De mörka skuggorna är perfekt för dig som vill ha mörkare mer markerade ögonbryn. Jättesnyggt att använda i ytterkanterna på brynen även om man är lite ljusare.

Den här paletten är perfekt om man gillar att variera tonen på brynen beroende på vad man har för sminkning (eller byter hårfärg ofta) och om man ofta sminkar andra personer än sig själv. Också otroligt användbar om man gillar att lägga ner lite extra tid på sina bryn, och använda både ljusa och mörka nyanser samt highlighter när man sminkar sig.

Skuggorna funkar även att använda som ögonskuggor!

Ingredienser:

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Synthetic Wax, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Tin Oxide. [+/- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499)].

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “PIXI Book of Beauty Brow Know How Palette”

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.