YAG concealer (Covers Dark)

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 8 kundrecensioner
(8 kundrecensioner)

199.00kr

Covers dark använder du på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Du kan utan några problem lägga den under ögat på den känsligare huden eftersom den inte torkar ut.

Nollställ
Artikelnr: art.00-00-25 Kategorier: , , , ,
Märken:
Beskrivning

Beskrivning

En concealer använder man för att dölja blemmor, pigmentfläckar, mörka ringar under ögonen och röda områden, exempelvis runt näsvingarna.

Covers dark använder du på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Du kan utan några problem lägga den under ögat på den känsligare huden eftersom den inte torkar ut.

Burk med sil, nettovikt 2 gram.

Beauty Guide med denna produkt:

Klicka på bilden för att läsa mera ↑

Klicka på bilden för att läsa mera ↑

Ingredienser:

(Mica) CI77019, (Titanium dioxide) CI77891, (Iron oxide) CI77491, CI77492, CI77499, (Ultramarine blue) CI77007

Recensioner (8)

8 recensioner av YAG concealer (Covers Dark)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Emmie

  Har nu kastat 9st concealers som är helt värdelösa jämfört med denna!! Helt underbar!! 🙂 Känns knappt på huden, ser naturlig ut och täcker jättebra! Låter klychigt, men helt klart den bästa jag provat!! Så nöjd så!! 🙂

 2. Betygsatt 5 av 5

  Hanna

  En kanonbra concealer, dryg och täcker bra!

 3. Betygsatt 5 av 5

  Ida

  Jättebra concealer! Ljusar upp ögonpartiet och täcker ringar under ögonen utan att se kakig ut. Jag har annars problem med att concealern ”sjunker in” i de små rynkorna under ögonen,men inte med denna.

 4. Betygsatt 5 av 5

  Louise

  Skit bra concealer! Bästa jag provat

 5. Betygsatt 5 av 5

  Sara Lundström

  Har alla tre concealers. Jag ÄLSKAR cover’s dark & cover’s purple! Helt perfekta produkter. Har lite problem med cover’s red dock. När jag ska täcka/neutralisera en röd finne så börjar den se ut som ett blåmärke istället, även fast jag bara har applicerat på själva finnen och ej huden runtom. Däremot kan det bero på att jag använder för mycket produkt och måste applicera på annat sätt.

 6. Betygsatt 5 av 5

  Maja

  Jag har både den gröna och den ljusa och jag tycker att de är jättebra. Krävs så himla lite för att täcka så burkarna lär räcka en livstid!

 7. Betygsatt 5 av 5

  Natalie

  Covers dark och covers purple är dom jag har. Det är hands down den bästa concealern jag någonsin ägt och den sätter sig och täcker extremt bra! Kommer fortsätta köpa denna och jag är sååå jäkla nöjd!

 8. Betygsatt 5 av 5

  Malin

  Grymt bra concealer som täcker jättebra! Räcker länge!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte.