PRISER:

Premiärpris: 20 minuter       199:-

Det går utmärkt att köpa presentkort redan nu om man vill ge bort i julklapp eller present! Handla presentkort online eller direkt i vår butik. Bokningar från och med januari. Om du vill stå med på intresselistan när tiderna släpps så kan du maila oss på info@creativemakeup.se, skriv även med namn och telefonnummer.

Varför bli kliad på ryggen?
Förutom det självklara faktumet att det är riktigt härligt att bli kliad på ryggen, så är dessutom friskvård för själen minst lika viktigt som fysisk friskvård. Lugnande hormoner (t.ex. oxytocin) utsöndras när vi mår bra och påverkar i sin tur det fysiska och det psykiska välmåendet. För dig som älskar att bli kliad på ryggen är detta den perfekta avslappningen. Många föredrar att bli kliade på ryggen framför massage.

Idealiskt för dig som vill unna dig en härlig stund, som komplement till meditation eller som en mysig gåva till någon som älskar att bli kliad på ryggen!

Hur går behandlingen till?
Behandlingen görs i ett rum med lugn musik. Du får själv välja om du vill ha lätt kliande, mer riv eller bara lätt svepande över ryggen.

Vem utför behandlingen?
Behandlingen utförs av Mia Rönnblad som har många års erfarenhet och är en självutnämnd kli-expert.