Aroma-inpackning

Avstressande aromainpackning som lämnar huden mjuk och len. Perfekt när du behöver gå ned i varv.

Verkar balanserande och renande. Den inleds med en mjukgörande kroppspeeling. Inpackningen görs därefter i en mineralrik kräm som blandas med välgörande aromaoljor. När aromainpackningen applicerats & täckts med plast får du avnjuta en lättare ansikts-kur som innehåller rengöring, samt ansiktsmassage med återfuktande produkt.

Du väljer om du vill ha en uppiggande, utrensande olja eller om du hellre vill stressa av och använda en mer rogivande aromaolja.

Bodyscrub

En rengörande kroppspeeling som avlägsnar döda och ytliga hudceller och gör huden mjuk och len. Behandlingen avslutas med en skön och mjukgörande kroppskräm.

Hudytan “motioneras” och syreupptagningsförmågan stimuleras. Huden blir sammetslen med en jämn hudstruktur. Bodyscrub är verkligen en härlig aromatisk kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och stimulerar blodcirkulationen.

Perfekt behandling inför solsemestern!

Djuprengörande acne-behandling av rygg

En AHA-syrabehandling för din rygg. Motverkar acne och oren hud och har en sammandragande effekt på stora porer. Uppnådda resultat kvarstår eftersom AHA-syran som används är ett kroppseget ämne.

Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna före behandlingen.

Huden bör sedan inte utsättas för sol de närmsta 48 timmarna.

BEHANDLING TID PRIS
Aroma-inpackning 75 min 1195:-
Body Scrub 30 min 525:-
Acne-behandling rygg 30 min 550:-
Acne-behandling & massage rygg 60 min 825:-