Alla våra kroppsbehandlingar utförs av Helène M Vigebjörk som är auktoriserad kroppsterapeut samt Certifierad av branschrådet Svensk Massage.

BEHANDLING TID PRIS
Lymfdränage 60 min 480:-
Lymfdränage 15 behandlingar (Betala hela summan på en gång) 60 min 6480:-
Lymfdränage 15 behandlingar 60 min 7200:-
Vad är lymfdränage?

Lymfdränage – Lymfan är en trögflytande vätskemängd som tillför cellerna näring, avlägsnar slaggämnen, ödem, bekämpar infektioner och avlägsnar främmande celler. Den lokala ämnesomsättningen ökar. Rening av lymfsystemet gör att vi mår mycket bättre.

Electrolipolys kombinerat med lymfdränage är en metod för reducering av oönskat fett och celluliter med hjälp av elektroder som sänder ström
och pulsfrekvenser in i fettvävnader och spjälkar ner sk triglycerider till enkla fettsyror. Lymfdränage tekniken är fysiologisk och gör det möjligt att dränera vätskeansamlingar i lymfsystemet.

Hur går behandlingen till?

Elektroder fästs på området som ska behandlas medan du ligger ner och tar det lugnt under tiden. Behandlingen tar en timme.

Efter behandlingen känner man sig lätt och området är mer uppstramat. Uppnådd effekt får du efter en hel kur på 15 behandlingar, du kan även boka enstaka behandlingar.