Alla behandlingar utförs av Helène M Vigebjörk som är auktoriserad kroppsterapeut samt Certifierad av branschrådet Svensk Massage.

BEHANDLING TID PRIS
Klassisk massage / Hot chocolate / Aroma 25 min 495:-
Klassisk massage / Hot chocolate / Aroma 40 min 650:-
Klassisk massage / Hot chocolate / Aroma 55 min 850:-
De LYX Massage 80 min 999:-
Hot stone Massage 25 min 495:-
Hot stone Massage 55 min 850:-
Gravidmassage 25 min 495:-
Gravidmassage 55 min 850:-
Svensk Spikmatta med massage 40 min 600:-
Aroma fot- och benmassage 15 min 350:-
Zonterapi /Reflexologi 40 min 650:-
Endast kopping (cupping) 15 min 350:-
Kopping-massage 25 min 495:-
Warp 10 / LED (Kur 5 behandlingar) 10-15 min 150:-
Kinesiologtejpning 15 min 160:-
Spädbarnsmassage Kurs 60 min 500:-
Klassisk massage / Aroma massage / Hot chocolate

Dessa tre massageformer är en skön avslappnande och mjukgörande massageform med härliga aromatiska dofter för ditt sinne. Klassisk-massage är en riktigt djupgående massage som mjukar upp spänningar ​i dina muskler, du känner dig rörligare och mjukare. Regelbunden massage kan hålla borta smärta och trötthet i kroppen. Vid behov arbetar jag med olika massagemetoder för bästa resultat.

De Lyx Massage

Lyxig helkroppsmassage och inpackning med aromaoljor.

Hot-stone massage

Hot Stone Terapi – är en tusenårig tradition från fjärran östern. Med hjälp av värmen från stenarna och oljor går behandlingen ner på djupet och är mycket avslappnande och behaglig för kropp och själ.

Gravidmassage

Lugnande massage både för båda två – även det lilla miraklet i magen! Kan hjälpa mot trötta och verkande ryggar samt ge en mer elastisk hud. Bokas efter 8:e veckan. Går att boka både 25 eller 55 min men observera att vissa gravida upplever att det blir jobbigt att ligga stilla en längre tid, välj då hellre 25 min.

Svensk spikmatta med massage

En helt suverän massagebehandling som löser upp dina stela ryggmuskler.

Aroma fot- och benmassage

Perfekt för dig med trötta fötter och svullna ben samt för dig som sitter mycket och har ett monotont arbete. Massagen ökar blodcirkulationen och lättar vätskeansamlingar i lymfsystemet.

Zonterapi

Zonterapi är en behandlingsform som använts i tusentals år och härstammar från Kina. Enligt zonterapi finns det zoner i fötterna som är kopplade till olika organ i kroppen. Genom att trycka på utvalda ställen på fötterna kan man exempelvis lindra ryggont, magproblem och sömnsvårigheter. Zonterapi stärker också immunförsvaret, avlägsnar slaggprodukter, balanserar blodtrycket och blodsockret.

Kopping-massage

En gammal uråldrig behandlingsform som funnits både i Norden och övriga Världen. Kopping är en utrensingsprocess samt få igång energierna i kroppen. Mellan koppan och huden bildas ett undertryck som kan befrämja lymfcirkulationen och öka blodcirkulationen. Koppen sätts på det ex stela muskler, axlar, rygg. Huden rodnar och kan bli röd och ibland får man blåmärken.

Nästan alla kan få kopping: Ej vid hjärtproblem, blodförtunnande mediciner, diabetes, eksem, blödarsjuka, öppna sår.

Warp 10 / LED

Elektromagnetiska vågor, stort täckningsområde. Medicin teknisk ljusbehandlings-instrument framtaget av Quantum Devices i USA. Påskyndar återhämtning av skador eller stress på cellnivå och ökar cirkulationen. Avsett för behandling av lokal smärt -lindring, kronisk smärta, kan hjälpa, muskelskador, svullnader, ledvärk, tennisarmbåge, sårskador, akne, artros.

Kinesiologtejpning

Tejpen är elastisk och då möjliggör den full rörlighet i leden, kan hjälpa problem med leder och muskler, svullnad, idrottsskador, värk utan att hindra rörligheten.

Spädbarnsmassage

Barnet bör vara minst 5 veckor gammal.Baby-massagens fördelar: Kan lindra vid magknip/kolik/gaser, ger avslappning, öppnar upp alla sinnena, kärleksfull kontakt och beröring mellan barn och föräldrar. Gråtande spädbarn, ta själv ett djupt andetag, långsamt och slappna av, glöm allt annat omkring dig, knyt an till barnet, gärna öga mot öga om möjligt, ge tröst genom att visa att barnet är hörd, vagga, klappa barnet lugnt för att hjälpa barnet lugna sig.