Skribent: Helena Amiley - Imakeyousmile.se

Den perfekta fibermascaran

Santhilea, kvinnan bakom märket med samma namn ville skapa den perfekta mascaran, en mascara som ger jättemycket längd, volym, separation, samt håller hela dagen utan att smula eller kladda men som samtidigt är lätt att tvätta bort och även vårdar ögonfransarna.

Magnetic Lash är den perfekta fibermascaran för dig som vill ha riktigt långa ögonfransar. Mascaran kan antingen användas enskilt som en vanlig mascara, eller tillsammans med de medföljande fibrerna (en hylsa på sidan av) som ger en effektfull längd och fyllighet.

Fantastisk skillnad!

Här är skillnaden med bara mascara och mascara+fibrer.

Man kan variera mängden fibrer utifrån önskemål, det går att bygga upp! Man kan även lägga mer i ytterkanterna t.ex. om man önskar mer cat eye-effekt.

Det här är ingen vanlig fibermascara, för det vanligaste är att fibrerna är iblandade direkt i mascarahylsan och då kan man aldrig variera hur mycket/lite fibrer man vill ha, eller om man någon dag inte vill ha fibrer alls. Men Magnetic Lash är en förpackning med helt vanlig mascara (eller helt vanlig är den inte för den är helt grym även ensam) och sen får man en hylsa på sidan med svarta fibrer!

  1. Applicera mascara
  2. Applicera fibrerna (lagom!)
  3. Applicera mascara igen, som då bygger på längden och fylligheten tack vare fibrerna.

Formulan är vattenresistent (tål en del vatten, men är inte vattenfast) och ger ett riktigt hållbart resultat, då vaxformuleringen gör att mascaran sitter längre men är samtidigt enklare att tvätta bort än många andra mascaror. Dessutom vårdar och stärker den fransarna tack vare närande hyaluronsyra och vitamin E.

Perfekt mascara för både vardag och fest med andra ord!

Mascaraborsten är timglasformad och ger en fin separation samtidigt som man får fylliga och långa fransar.

Har du kort om tid så kan mascaran användas på samma sätt som en vanlig mascara, du får långa, fina och separerade ögonfransar med några snabba drag med borsten och får ett resultat som håller hela dagen utan att kladda eller smula. När du vill ha extra långa fransar, antingen varje dag eller bara till festligheter, så kan du enkelt komplettera med fibrerna.

Fibrerna sitter på en mindre borste och ser kortfattat ut som svart ludd.

Applicera inte för mycket av Lash Builder-fibrerna på en gång, lägg i stället flera lager om du önskar mer.

Överkonsumtion av fibrerna ger ett väldigt onaturligt resultat, så stirra er inte blinda på att fransarna blir långa och fylliga, de ska vara fina också! Börja hellre med en mindre mängd, sedan när du har använt mascaran några gånger så lär man sig hur mycket som är lagom.

Om man använder mascaran på rätt sätt så blir resultatet superfint!

Här har jag använt Magnetic Lash Mascara med fibrerna.

Mascarans förpackning har en lufttät tätning för att förhindra att mascaran torkar ut. Mascaran innehåller 12 gram vilket är mycket för en mascara, nästan två mascaror i en om man jämför med många andra märken, så man får mycket för pengarna!

 

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

Produkter som använts i denna Beauty Guide:

Du kanske även är intresserad av...