Få fransarna att växa

Nu ska jag visa er före- och efterbilder på resultatet av 7 veckors användning av Beauty Lash!

img_3193_111

Vad är Beauty Lash?
Beauty Lash är genomskinligt och ser ut som vatten och innehåller Black Sea Rod Oil som finns naturligt i korallen Caribbean Coral Plexaura homomalla som utökar tillväxtfasen av ögonfransarna samt ger dem styrka och elasticitet. Hårrötterna stimuleras och ögonfransarna aktiveras att växa. Efter 6-8 veckor har man längre och fylligare ögonfransar!

Användning
Man applicerar serumet på fransraden (huden, inte fransarna) varje kväll innan man går och lägger sig,  efter 6-8 veckor ser man slutresultatet. Dessa bilder är efter 7 veckor!

img_3209_111

img_3211_111

Resultat
Förutom att fransarna blir längre så tycker jag även att de känns mer starka. Och jag har slarvat en hel del under dessa 7 veckor också måste jag erkänna, men det ska man inte göra, hade jag smörjt varje kväll + väntat 8 veckor kanske jag hade fått ännu bättre resultat. Men jag är väldigt nöjd nu måste jag säga, dom behöver inte bli längre!

Här är mitt resultat efter 7 veckor:

beautylash-before-recension-1

När man tittar på globlinjen och jämför hur långt stråna sträcker sig över den linjen på efterbilden, så inser man hur mycket längre dom verkligen är 🙂

beautylash-fore-efter-1

Efter 6-8 veckor
Sen när man fått full längd på fransarna så behöver man inte smörja lika ofta, ca 3 kvällar i veckan brukar Annika göra och då håller dom sig så fina hela tiden.

img_3418_111

Jag skulle även rekommendera att använda Refectocil Long Lash Gel som är som en vårdande inpackning för fransarna, det gör dels så att fransarna blir starkare och precis som välvårdat hår på huvudet så sitter färgen mycket bättre efter färgning om man har vårdat hår. Så den här krämen gör både fransarna mer välvårdade samt får fransfärger att hålla längre.

Den går att använda under mascara (eller som genomskinlig mascara om man som jag har fina fransar redan men vill göra dom lite blanka). Men jag använder den på kvällen och sover med den som en inpackning.

lashliner-cmu-by-her1-1068x601

På den här bilden är jag helt osminkad! Det fina resultatet är en kombo mellan:
♥ Beauty Lash som ger långa ögonfransar
♥ Ögonfranspermanent som gör att de är böjda hela tiden
♥ Fransfärgning som gör fransarna svarta
♥ Permanent makeup lashliner, som gör att fransarna ser täta och fylliga ut
♥ Permanent makeup inliner, ljust längs vattenlinjen som piggar upp ögonen

 

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

000Helena-Rönnblad-logo-hej

Produkter använda i denna Beauty Guide:

Du kanske även är intresserad av...