Skribent: Helena Amiley - Imakeyousmile.se

glo Skin Beauty Illuminating Primer

Lystergivande primers är verkligen en av mina favoritprodukter att använda på kunder med torr eller normal hudtyp, huden ser så frisk och livfull ut.

Vad är glo Skin Beauty Illuminating Primer?
En lystergivande ansiktsprimer som jämnar ut huden och minskar synligheten av rynkor och fina linjer.

Utseende
Primern är helt transparent men har en svag ton åt persika, vilket livar upp en glåmig och trött hy utan att framhäva rödhet. Perfekt när man känner att huden ser grådassig ut.

Formulan innehåller ljusreflekterande pigment som ger huden en vacker glow utan att upplevas skimrig.

Här ser ni primern applicerad på ovansidan av min hand, man ser lystern mycket tydligare då än om jag skulle fota på min poriga hud haha!

Formula & applicering
Konsistensen är silkeslen och dryg, smörj in med rena fingrar och massera in den i huden så att den kommer in i linjer och håligheter och fyller ut.

Vilken hudtyp passar primern till?
Passar alla hudtoner och hudtyper men speciellt framtagen för normal, torr och mogen hy.

Jag vill även understryka att på en oljig hy så kan blankheten framhävas om man har lystergivande basprodukter. Så primern gör inte huden mer oljig och blir fin även på en oljig hudtyp, men det kan vara bra att vara medveten om effekten mellan lyster och olja.

Är primern bra för huden?
Primern är mycket återfuktande och vårdande för huden och innehåller bland annat aprikosolja, jojobaolja, E-vitamin, A-vitamin, ricinolja och Grönt te-extrakt.

Förpackning
Primern kommer i en praktisk tub, enkelt att dosera rätt mängd och enkelt att klämma ut de sista dropparna när den börjar ta slut.

 

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

Produkter använda i denna Beauty Guide:

Du kanske även är intresserad av...