Skribent: Helena Amiley - Imakeyousmile.se

Swatch – glo Skin Beauty Crayons

Nu ska jag visa er de superfina läppstift-pennorna från glo Skin Beauty:

Jag älskar crayon-pennor, dom ger samma resultat som ett lättstift men är mer utformade som en krita vilket gör det lätt att applicera. Pennorna innehåller Vitamin C och E samt mangoolja och sheasmör som gör formulan otroligt vårdande och återfuktande för läpparna.

Cream Glaze Crayon är ett krämigt läppstift med hög glamfaktor! Ger en lyxig, glossig look.

Suede Matte Crayon ger dina läppar en matt, silkeslen yta, och sitter i flera timmar. Har en mild doft av pepparmint som ger en frisk doft och en kylande effekt.

Cream glaze crayon:

Snygga va? 🙂

De är mjuka och krämiga på läpparna, samtidigt som man nästan glömmer bort att man har någonting på för att det känns så bra. Och man behöver inte mycket alls för ett heltäckande och snyggt resultat!

Behöver jag ens nämna vad jag tycker om färgerna? Jag vill äta upp dom !!!

Suede Matte Crayon:

Men mina favoriter är utan tvekan dessa matta färger, jag är tokig i precis allihop! De tre på översta raden är milda ”my lips but better-färger” i olika mörkhetsgrader som är otroligt användbara. Och de nedanför är perfekta om man vill ha lite mer färg, Sorbet är en kall rosa nyans som bryter av snyggt. Rumor är en mörkrosa läppfärg som jag är helt kär i och Bombshell är en mer klassisk röd nyans som är så galet snygg när den är helmatt. Love!

Många läppstift som är matta känns lite torra på läpparna, men inte dom här, dom är ett mellanting mellan krämiga till att de knappt känns på läpparna alls, mjuka och lena är två bättre ord! Framför allt får de full pott för hållbarheten, de sitter så himla länge på läpparna, första gången jag testade så fick jag en chock när jag 5 timmar efter sminkning kollade mig i spegeln och det såg lika snyggt ut fortfarande!

Bästsäljarna av alla är krämiga är Heirloom & Chiffon, och de matta är Bombshell och Demure. Här ser ni Demure i en makeup:

img_0882_1111

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

000Helena-Rönnblad-logo-hej

Du kanske även är intresserad av...