Lashliner tutorial

Jag har testat och testat och testat och testat och äntligen hittat den produkt som jag tycker är allra enklast att göra en snabbapplicerad och hållbar lashliner (fransmarkering) med!

Och det är kräm-eyelinern Kryolan HD Cream Liner som är riktigt mjuk i konsistensen och ger ett pigmentrikt och svart resultat även fast man är lätt på handen. Man behöver inte jobba mycket alls med penseln för att få ett jämnt och fint resultat. Den är dessutom vattenresistent och otroligt hållbar!

Här kommer en film där jag visar hur jag använder den och tips på hur du enkelt målar en lashliner:

Kryolan är ett professionellt makeup-märke som många makeupartister och maskörer använder. Och precis som alla andra märken i vår webshop så är det inte testat på djur och säljs inte heller i Kina. Det är en policy vi har!

Så här ligger den i sin låda när man öppnar en ny förpackning!

Vi har även Kryolan Cake Liner i sortimentet som också funkar jättebra till lashliner. Den blandas med vatten och är därmed inte vattenfast – om man inte använder Kryolan Cake Liner Sealer istället för vatten och då blir den vattenfast! Kryolan Cake Liner Sealer funkar även utmärkt för att fästa glitter.

När är cake eyeliner bra?
Cake liner är bra när man vill kunna variera hur flytande eyelinern är, med mycket vätska kan den bli väldigt tunn och med lite så blir den mer fast. Dessutom så är den enkel att göra en skarp eyeliner med, speciellt med en tunn eyelinerpensel när man ska göra eyelinervinge. Och som sagt väldigt enkel att göra lashliner med och då gör jag på exakt samma sätt som i videon ovan.

När är cream eyeliner bra?
Cream eyeliner är ett bättre val när man vill ha en eyeliner som går att göra både skarp och sotad och som inte kräver att man blandar ut den med en vätska.

Båda produkterna är väldigt lätt-använda och det är därför jag gillar dom så mycket!

Till lashliner använder jag alltid en snedställd pensel. Nanshy Angled Detailer är jättebra.

Jag målar eyelinern precis i fransarnas hårbotten – men inte längs övre vattenlinjen, alltså för långt in mot ögat, för då kommer det kladda av sig på undersidan.

Se bilder på exakt var jag menar med övre vattenlinjen, samt läs mer om varför man gör lashliner i mitt tidigare inlägg här!

Jag har tatuerad lashliner (typ 5 år sedan nu?) men när jag sminkar mig så försvinner den lite så brydde mig inte om att sminka bort den eller nått, det syns stor skillnad ändå tycker jag. Men tänk så stor skillnad om jag inte hade haft någon lashliner alls!

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

Produkter använda i denna Beauty Guide:

Du kanske även är intresserad av...