Swatch – glo Micro Browliner

Min absoluta favorit-brynpenna just nu är Micro Browliner från glo Skin Beauty och här kommer ett inlägg med swatch-bilder på alla nyanserna!

När jag första gången blev introducerad till denna typ av penna så var jag lite skeptisk “det måste bli superskarpt med en så smal penna” tänkte jag. Men ack så fel jag hade! Konsistensen i dessa pennor är lite vaxig och glider på huden på ett helt annat sätt än en vanlig brynpenna.

Så det är alltså tvärtom – jättelätt att få naturliga bryn med denna! Om man är lätt på handen så blir det en väldigt mjuk och diskret färg, och jobbar man lite mer så kan man få en skarp och definierad brynform också. Jag själv brukar göra ganska skarpt i underkant och ytterkant och resten av brynen ganska mjukt.

På ena änden har pennan en smal udd som skruvas ut. Man får superbra precision! Och i andra även har pennan en spiralborste som jag både använder för att kamma stråna men också så kan man borsta igenom brynen lite om man tycker att det blivit skarpt någonstans.

Hållbarheten är också suverän, så fort den torkat så sitter den superbra! Man behöver inte vara rädd för att råka komma åt brynen och sudda ut formen om man säger så 🙂

Här ser ni alla nyanserna bredvid varandra!

Blonde: En ljus nyans som har lite värme i sig.
Ash: En lika ljus nyans som Blonde fast mer kall i tonen.
Light brown: En ljusbrun kall nyans som är lite mörkare än Blonde och Ash.
Auburn: En rödlätt nyans.
Dark brown: En mörkbrun kall nyans
Raven: En mörkbrun nyans som är ännu mörkare och kallare än Dark Brown.

Här ser ni alla nyanserna! Ibland är det lättare att välja nyans när man ser dom på ett ögonbryn.

Om man trycker hårdare med pennan så blir den mörkare än om man är lätt på handen. Så man kan göra lite ombré-effekt på det sättet. Jag personligen använder väldigt ofta två nyanser, en ljusare i innerkant och en mörkare i ytterkant, t.ex. Ash och Dark brown är en favorit-kombo!

SÅ bra att pennorna finns i hela 6st nyanser!

Som avslut slänger jag in en video där ni ser två olika tips på hur jag brukar fylla i brynen med just dessa micro-pennor.

 

Hoppas du blev inspirerad och att inlägget blev till hjälp!

Köp brynpennan:

Du kanske även är intresserad av...