Swatch – glo Skin Beauty Lipstick

glo Skin Beauty Lipstick är krämiga läppstift som har en uppdaterad formula sedan våren 2018 – dom var bra redan innan och nu är dom ännu bättre!

Jag skulle kunna sammanfatta dessa läppstift med orden lyx och kvalité, både förpackning, innehåll och resultat!

En snabb överblick över alla nyanser, fler bilder kommer längre ner i inlägget.

Förpackning
Mattsvarta hylsor av väldigt hög kvalité som känns “ordentlig” att hålla i. Locket stängs med magnet vilket också känns väldigt lyxigt! Så fina!

Formula
Konsistensen är väldigt krämig och när den suttit på läpparna en stund så känner man att läppstiftet känns “fixerat” och sitter otroligt bra. Det är liksom ingen kräm som glider runt när man pratar, dricker o.s.v.  Men det är fortfarande en krämig yta, dom är alltså inte som matta läppstift.

Det är också otroligt bekvämt, det känns nästan som att man inte har någonting på läpparna alls.

Den mörkaste nyansen Date Night har en lite “fastare” konsistens eftersom den innehåller så extremt mycket pigment. Det är varken bu eller bä enligt mig, bara ett konstaterande.

Ingredienser
Läppstiften är fuktgivande och vårdande för läpparna och innehåller ricinolja, solrosolja, naturliga vaxer, vitamin A, C och E samt grönt te extrakt.

Applicering & resultat
Det går väldigt snabbt att applicera eftersom alla färger är heltäckande i ett svep och blir jämna i pigmenten direkt, jätteskönt!

Även skarpa kanter med pensel går enkelt eftersom formulan är så pigmentrik och glider lätt på huden. Jag som målar långt utanför min egen läpp tycker att detta är jätteviktigt eftersom min vanliga hud har lite porer och grejer på sig, så om läppstiften inte glider lätt på huden så ser det ojämnt och hackigt ut.

Hållbarhet
Även innan uppdateringen så höll sig dessa länge på läpparna, men det är framför allt på den här punkten som jag märker skillnad från tidigare varianterna! Det känns liksom som att läppstiften sitter fast på läpparna på ett helt annat sätt vilket är vanligare bland matta läppstift och inte sådana här “klassiska” läppstift.

Färger
Och nu till det roligaste – swatchbilder!

Perfekta blandningen av ljusa, neutrala och festligare toner. Man kan ju inte ha för många läppstift men skulle jag bara ha dessa 6 nyanser så hade jag klarat mig bra, så känns det!

Confetti – En väldigt ljus men mjuk rosa ton
Bella – En ljus persikarosa ton med diskret guldskimmer
Knockout – En varm korallfärg
Pillow talk – Otroligt användbar my lips but better-färg
Love potion – Rosa och väldigt mjuk ton
Date Night – Djup, mörk rödrosa

För att få ännu mer känsla för hur alla färger ser ut så har jag dessutom fotat helbilder på ansiktet när jag har de olika läppstiften på mig. Jag tycker att man får ett ännu bättre helhetsintryck då.

Ljusaste nyansen Confetti.

Ljusrosa Bella som är lite mörkare och lite mjukare i tonen än vad Confetti är.

Knockout är såå fin när man vill ha färg på läpparna! En mjuk korallfärg.

Pillow talk kallar jag en “My lips but better-nyans”, väldigt användbar.

Love potion är en fin ton om man vill ha en färg som syns mer men som ändå inte är särskilt mörk.

Och så den här wow-färgen, Date Night! Huur snygg känner man sig i denna!

Och så här ser alla ut på läpparna – heltäckande, jämna och fina.

Min favorit är absolut Date Night, men det är riktigt svårt att utnämna en favorit för jag är jätteglad över att alla finns i mitt liv haha!

Det är riktigt svårt att säga en favorit eftersom alla är så himla användbara på olika sätt, men Date Night är den som jag personligen fallit för mest! Man behöver inget annat smink än denna så är man ready to go!

Och semester- och sommarfavoriten är Knockout, älskar den korallfärgen verkligen.

 

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

Handla läppstiften:

Du kanske även är intresserad av...