Vattenfast eyeliner

På jakt efter en hållbar, gnuggsäker och vattenfast eyeliner? Då kan du sluta leta!

Här får ni se Paeses flytande eyeliner som är kolsvart, vattenfast, gnuggsäker och sitter som berget!

En dipliner är en sådan här flaska med en medföljande pensel i korken, så man doppar enkelt penseln i eyelinern och sen är det bara att måla!

Jag har i vanliga fall lite svårt för att tycka om ”klassiska dipliners” för penseln man målar med är oftast av gummi, vilket är hårt och bökigt att måla med. Det är svårt till och med för mig som kan. Men den här diplinern har en pensel med vanliga strån, så det är underbart!

Här ser ni en eyeliner med vinge som jag har gjort med Paese Liquid Eyeliner! Den blir blanksvart och otroligt snygg längs fransraden. Går att måla både tunt och lite bredare.

Eyelinern sitter hur bra som helst, så ni som vill ha en hållbar eyeliner behöver inte leta mer! Den är både gnuggsäker och vattenfast!

Ett tips om ni tycker det är svårt att måla med en pensel som har väldigt mycket eyeliner på sig, det är att lägga lite eyeliner på handryggen och sedan använda en ren separat eyelinerpensel som du doppar i eyelinern du har på handen. Då har du 100% kontroll när du målar! Nanshy har en jättebra sned eyelinerpensel som jag kan rekommendera, om ni föredrar det sättet!

 

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

Produkter använda i denna Beauty Guide:

Du kanske även är intresserad av...