Skribent: Helena Amiley - Imakeyousmile.se

Video: Pixi Natural Brow Duo

Hur brynpennan Natural Brow Duo från Pixi fick just namnet ”natural brow” är inte svårt att förstå. Den är otroligt lätt att använda och ger ett väldigt naturligt och fint resultat!

Jag har använt denna penna + gel i flera år nu och vi har mängder med stamkunder som köper den regelbundet, den är SÅ bra!

I denna video visar jag hur jag brukar använda den samt lite bonustips på hur du får till brynformen!

Vad är Pixi Natural Brow Duo?

En brynpenna i ena änden och en lätt färgad bryngel i andra änden.

Pennan har en trekantig form vilket gör det lätt att fylla i på ett mjukt och naturligt sätt utan att det blir för ”målat”.

Bryngelen är den lätt färgad, inte som en brynmascara utan bara pyttelite, vilket framhäver stråna (perfekt på tunna strån!) samt får stråna att ligga snyggt kammade hela dagen!

Resultatet blir dessutom vattenfast och sitter jättebra hela dagen!

Den passar alla bryn men framför allt rekommenderar jag den till personer som har en del egna strån och vill framhäva formen på ett naturligt sätt!

Nyanser

Den finns i dagsläget i tre olika färger.

Natural brown är kall och den använder jag till ljusa bryn.

Deep brunette är mörkbrun men är man lätt på handen så blir den ganska ljus också. Den brukar jag därför rekommendera till alla brynkunder som färgar brynen mörka, för efter färgningen så är den perfekt men sen när färgen släpper så passar den också om man är lite lättare på handen bara!

Soft black är en kall mörkbrun nyans. Perfekt om man vill ha väldigt mörka bryn utan att dom blir varma.

Recensioner

Som sagt så har vi många stamkunder som köper denna regelbundet och det är ju den absolut bästa recensionen! Ni vet en sådan produkt som man använder slut på om och om igen och inte vill leva utan!

Den säljs allra mest på salongen eftersom vi använder den på våra brynkunder, men även i webshopen har den fått 5-stjärniga recensioner:

Mina bryn

Jag använde denna hela tiden förut, men eftersom jag klippte mina bångstyriga strån så mycket så hade jag inte så stor användning för bryngelen. Därför övergick jag till våra andra brynpennor.

MEN NU när jag gjort brow lift så har jag också stor användning av bryngelen och älskar den!! Den framhäver stråna så fint! Dom ser sådär fluffiga ut liksom! Så har jag aldrig kunnat ha mina bryn förut!

I filmen och på denna bild har jag nyansen Gentle Brown.

 

Hoppas att du blev inspirerad och att inlägget var till hjälp!

Produkter använda i denna Beauty Guide:

Du kanske även är intresserad av...