Aroma fot- och benmassage

Perfekt för dig med trötta fötter och svullna ben samt för dig som sitter mycket och har ett monotont arbete. Massagen ökar blodcirkulationen och lättar vätskeansamlingar i lymfsystemet.

Zonterapi

Zonterapi är en behandlingsform som använts i tusentals år och härstammar från Kina. Enligt zonterapi finns det zoner i fötterna som är kopplade till olika organ i kroppen. Genom att trycka på utvalda ställen på fötterna kan man exempelvis lindra ryggont, magproblem och sömnsvårigheter. Zonterapi stärker också immunförsvaret, avlägsnar slaggprodukter, balanserar blodtrycket och blodsockret.

Hot chocolate massage

Kakao har många positiva effekter på huden, den ger spänst, återfuktar, slimmar, stramar upp samt ger näring till huden och är otroligt mjukgörande. Denna massage stimulerar både kropp och själ med en avslappnande doft.

Tips! Hot chocolate är en perfekt lyx-present till någon du tycker om.

De Lyx Massage
Helkroppsmassage och inpackning med aromaoljor.

Warp 10 / LED
Elektromagnetiska vågor, stort täckningsområde. Medicin teknisk ljusbehandlings-instrument framtaget av Quantum Devices i USA. Påskyndar återhämtning av skador eller stress på cellnivå och ökar cirkulationen. Avsett för behandling av lokal smärt -lindring, kronisk smärta, kan hjälpa, muskelskador, svullnader, ledvärk, tennisarmbåge, sårskador, akne, artros.

Spädbarnsmassage
Barnet bör vara minst 5 veckor gammal.Baby-massagens fördelar:
​Kan lindra vid magknip/kolik/gaser, ger avslappning, öppnar upp alla sinnena, kärleksfull kontakt och beröring mellan barn och föräldrar. Gråtande spädbarn, ta själv ett djupt andetag, långsamt och slappna av, glöm allt annat omkring dig, knyt an till barnet, gärna öga mot öga om möjligt, ge tröst genom att visa att barnet är hörd, vagga, klappa barnet lugnt för att hjälpa barnet lugna sig.

Kinesiologtejpning
Tejpen är elastisk och då möjliggör den full rörlighet i leden, kan hjälpa problem med leder och muskler, svullnad, idrottsskador, värk utan att hindra rörligheten.

 

 

 

BEHANDLING TID PRIS
Aroma fot- och benmassage 15 min 350:-
 Zonterapi 40 min 650:-
Hot chocolate massage 25 min 495:-
Hot chocolate massage 55 min 850:-
De lyx massage 80 min 999:-
Spädbarnsmassage Kurs 60 min 500:-
Kinesiologtejpning 15 min 160:-
Warp 10 / LED 15 min 150:-