BEHANDLINGAR & PRISER:

 

Trådning ögonbryn
Trådning bryn 295:-
Trådning bryn + brynfärg 420:-
Trådning bryn + fransfärg 495:-
Trådning bryn + brynfärg & fransfärg 625:-
Trådning ansikte
Trådning Överläpp ELLER haka 195:-
Trådning Överläpp OCH haka 295:-
Trådning lyx (hela ansiktet) Ej onlinebokning 695:-
Trådning lyx + färgtillägg fransar eller bryn. Ej onlinebokning 845:-

Boka trådning lyx genom tel. 018 10 50 13.

tradning-klar

Trådning ögonbryn
Vid trådning av ögonbryn så ingår även formning som kompletteras med pincett och sax. Resultatet blir mer rent från småstrån och “fjun” än när man enbart använder pincett. Vissa personer som har jättemånga små, tunna strån (och därför tar tid att plocka) föredrar trådning också för att det går snabbare än att plocka strå för strå.

Vad är trådning?
En hårborttagningsmetod som tar bort hårstråna med roten. Man tvinnar en tråd och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även små tunna fjun.

Varför trådar man ansiktet?
Vissa gör det för att de har mörk hårväxt de vill bli av med, men även personer med ljus hårväxt kan ha mycket hår i ansiktet som syns i t.ex solljus. Dessutom sitter sminket ofta bättre om du får bort alla fjun. Huden blir jättelen!

Hur mycket kan man tråda?
Man kan antingen tråda små områden så som överläppen, underläppen och hakan, men man kan också tråda hela ansiktet och ner på halsen. På vår salong är det olika prisklasser beroende på hur stort område man vill tråda, allt från trådning mini till trådning lyx!

Gör det ont?
Alla är olika känsliga, men ju grövre hårstrån man har desto mer känns det. Vissa tycker att det gör jätteont, vissa tycker att det är skönt eller bara gör ont på vissa områden.

Hur ser man ut direkt efter?
Huden blir röd när man trådar, det är individuellt hur mycket, vissa blir jätteröda andra inte mycket alls. Huden känns lenare än babylen och lite varm. Nästan som att man fått ett ansiktslyft!

Dagarna efteråt – De flesta personer får slutresultatet så fort rodnaden lägger sig. På känslig hy så kan det dock komma små finnliknande utslag som försvinner efter 3-7 dagar, det är inte särskilt vanligt men förekommer. Också vanligt om man vaxar. Viktigt att vara noggrann med hudvården hemma dagarna efter. Dessa utslag kommer oftast enbart den första/de första gångerna man trådar, sedan vänjer huden sig.

Observera att dessa utslag sällan har med aknehy att göra, utan snarare för att man har en känslig hy.

Vad är det för skillnad på resultatet jämfört med andra metoder?
Metoder så som rakning och kräm är inte lika hållbara då hårstrået bara tas bort på ovansidan av huden, då växer det ut efter bara någon dag. Dessutom ger rakning en stubb-känsla när det växer ut, eftersom man skär av den tunna toppen på stråna.

Jämfört med vaxning så är trådning mycket mer skonsamt, vaxning drar i huden och tar stora partier samtidigt, vilket kan leda till exempelvis brustna blodkärl eller mer utslag.

Hur länge håller det?
Det är olika hur snabbt håret växer, i ca 3 veckor brukar de flesta vara helt hårfria men på vissa tar det ännu längre tid. Om man trådar regelbundet så minskar hårväxten, och då behöver man inte tråda ofta alls.

Kan man få grövre hårväxt av att tråda?
Trådning stimulerar inte hårsäckarna och ska inte göra så att stråna blir grövre, som sagt så kan hårväxten tvärtom minska om man trådar regelbundet en längre tid. Det finns dock inga garantier, men vi har aldrig varit med om att någon fått mörkare eller grövre hårväxt.

Är det dåligt för huden att trådas?
Nej inte alls! Det sätter igång blodcirkulationen i huden och tar bort döda hudceller, lite som en peeling. Många gör det som en ansiktsbehandling även om håret inte stör dom, lite som microneedling.