UCW – Universal Contour Wrap

Vad är UCW?

UCW står får Universal Contour Wrap och är en detox-behandling som drar ut slagg och gifter genom huden. UCW renar kroppen och ger din hy mer lyster, samtidigt som den stramar åt och formar kroppen.

  • Toning och formning – UCW revitaliserar kroppens elastin och komprimerar områden där fett lagras, vilket skulpterar din kropp till den form du önskar.
  • Peeling och rengöring – under behandlingen täcks hela din kropp av varm lera och bandage, vilket innebär att varje centimeter av din hud rengörs och får näring så att du både ser ut och känner dig underbar när du lämnar salongen.
  • Hudåtstramning – UCW är ett effektivt sätt att bli av med lös hud efter graviditet eller viktförändringar orsakade av diet eller kosmetisk kirurgi, såsom fettsugning.

Hur funkar UCW?
En unik blandning av mineralrik lera och specialkroppsinpackningstekniker hjälper till att rensa din kropp och dra ut gifter medan den aktivt komprimerar de mjuka fettvävnaderna för att skapa omedelbar CM-tapp och en kroppsformningseffekt.

Det här är ingen vattendrivande behandling. I själva verket uppmanar vi dig att dricka vatten regelbundet efter behandlingen för att förbättra detoxeringen.

Så går behandlingen till
1. De varma lerindränkta bandagen appliceras av en specialutbildad terapeut, och efter att alla bandage har lindats kring hela kroppen så verkar de inuti en dräkt som man sätter på sig för att öka effekten av leran.

2. Sedan kan du luta dig tillbaka och koppla av i en timme medan kroppsinpackningen gör sitt arbete.

Efter behandlingen
När kroppsinpackningen avlägsnats stannar den speciella klassiska lerlösningen i hudens porer och verkar under tre till fyra dagar. Vi rekommenderar att du under denna tid endast tvättar dig med ljummet vatten, även om detta är frivilligt. Efter kroppsinpackningen ska du även dricka mycket vatten för att hjälpa till att spola ut och bli av med din kropps orenheter.

Hur många behandlingar behöver jag?
Bara en! Man kan även göra fler behandlingar för att få ut maximalt av UCW-kroppsinpackningen, då rekommenderas 3 till 5 behandlingar med minst 7 till 10 dagars mellanrum.

Kan jag få behandlingen om jag är gravid?
Nej. Inte heller 6 veckor efter förlossningen eller 12 veckor om du genomgått kejsarsnitt.

Går man ner i vikt av UCW?
UCW är en renande, formande och åtstramande behandling, och minskar inte fettet i kroppen.

 

VÅRA BEHANDLINGAR & PRISER:

 1 person (helkropp)       1995:-
 5 gånger, kur (helkropp, 1595:-/st)       7975:-
 Expressbehandling (endast ett område)       895:-
 5 gånger, kur (expressbehandling, 799:-/st)       3995:-

img_2923_111