Nanshy Masterful Collection Pearlescent White

(1 kundrecension)

895.00kr

Ett komplett set med hela 12 sminkborstar med allt du behöver för både ögon, ansikte och läppar!

Slut i lager

Artikelnr: art-00-01-40 Kategorier: , , , , ,
Beskrivning

Beskrivning

Nanshy Masterful Collection Pearlescent är ett komplett set med alla sminkborstar du behöver för både ögon, ansikte och läppar. Setet innehåller fem sminkborstar till grundsmink, sex borstar till ögonen och även en praktisk läppensel med medföljande skyddshylsa så att den använda penseln inte kladdar i sminkväskan!

Setet innehåller borstarna:

Liner – En tunn eyelinerpensel som enkelt ger skarpa och raka linjer.
Angled Detailer – En snedställd, platt pensel med många användningsområden, perfekt till ögonbryn och smådetaljer så som eyeliner och ögonskugga längs fransraderna. Toppenbra för att få en fin skuggning under ögat.
Blending – En mjuk och rundad borste som är perfekt för en fin uttoning längs globlinjen. Även bra för att applicera highlighter på mindre områden i ansiktet, t.ex. längs näsbenet.
Shader – Perfekt borste för att få fina och mjuka uttoningar på ögonskuggan.
Crease – En rundad borste som funkar bra både för att applicera och tona ut ögonskugga, jättebra för att tona ut ögonskuggan längs globlinjen innan du använder ”blending-borsten”.
Pencil – En lite mer kompakt rundad sminkborste som är perfekt för att tona ut små områden, t.ex. ögonskugga under ögonen eller om du vill få kajalpennan mer sotad.

Foundation – En snedställd, platt borste till foundation. Jättebra till flytande foundation i hela ansiktet (kommer åt bra även under ögon och kring näsan). Funkar även bra för att applicera concealer eller highlighter på mindre områden i ansiktet.
Contouring – En mjuk och snedställd sminkborste som är perfekt för bronzer och rouge.
Powder – En stor, fluffig och mjuk sminkborste som är underbar vid applicering av puder.
Blush – En fluffig och mjuk sminkborste som är jättebra för att applicera rouge, eller puder på mindre områden.
Stippling – En underbar foundationsborste som jobbar in foundationen ordentligt i huden för ett naturligt och jämnt resultat. Var lätt på handen och jobba med duttande + cirkelrörelser över huden, så kommer foundationen in i alla små ojämnheter så som porer och rynkor. Lämplig för flytande foundation.

Lip – En läppensel är både mer hygieniskt och enkelt att använda istället för att applicera med läpprodukten direkt på läpparna. Ger skarpa och jämna läppkonturer! Har en medföljande metallhylsa så att penseln inte kladdar i sminkväskan innan man tvättar den.

 

Alla Nanshy-borstar är av syntethår och är Vegan friendly & Cruelty Free!

Guide till rätt borstar:

Klicka på bilden för att läsa mer ↑

Recensioner (1)

1 recension av Nanshy Masterful Collection Pearlescent White

  1. Sara

    Ääälskaar dessa sminkborstar!!! Ångrar inte det minsta att jag investerade i dessa. De är så slitstarka och man kan tvätta de hur många gånger som helst utan att de blir dåliga. De är såå mjuka och sköna på huden och älskar att man kan få väldigt fina uttoningar ?

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.