Annika

Creative Makeup är ett aktiebolag som startade hösten 2006. Annika Söderlund, grundaren till företaget,  gick då sin första utbildning inom permanent makeup och har sedan dess blivit rikskänd för sin egenutvecklade ögonbrynsmetod inom kosmetisk tatuering.

Annika är en prisad makeupartist som har vunnit SM i Makeup hela två gånger samt vunnit silver i EM i Makeup i Düsseldorf.

En solig dag 4 år efter starten klev en driven tjej med brinnande sminkintresse in på salongen och frågade om praktikplats, och det var startskottet till hur Creative Makeup ser ut idag med webshop och en butik fylld med skönhetsprodukter.

Helena & Miska

Helena Rönnblad är en självlärd makeupartist som startade sin skönhetsblogg Imakeyousmile.se redan 2010. Efter sin praktikplats började hon att samarbeta med Creative Makeup och har efter ett flertal tatueringar och inlägg om permanent makeup hjälpt till att sprida ordet om Annikas talang över hela Sverige. Helena har arbetat som skönhetsskribent på bland annat Laila Bagge och Pernilla Wahlgrens gemensamma hemsida Modernmom.se samt på Zara Larssons blogg där hon skrev om skönhet för en yngre målgrupp.

Helena fick tillsammans med sin webb-kunniga pojkvän Miska en idé om att starta en webshopen Byher.se med skönhetsprodukter, som de tillsammans förverkligade 2013.

Slå sina kloka huvuden ihop

Efter att ha arbetat nära varandra i flera år så bestämde sig Annika, Helena och Miska för att slå ihop sig och hösten 2015 slog vi upp dörrarna för vår gemensamma salong med anställda makeupartister och permanent makeup-lärlingar.

I samband med Creative Makeup’s 10-årsjubileum slog vi ihop oss även digitalt. Då blev både webshopen och hemsidan Creativemakeup.se och med ny logga och friska tag så växte vi i raketfart!

Nylansering!

Efter tre fantastiskt händelserika år med tandblekning, carboxy, barberare, ucw-detox, massage och ansiktsbehandlingar i en stor och lyxig lokal på 367 kvm, mycket personal och högt tempo så bestämde vi oss för att enbart fokusera på kärnverksamheten – permanent makeup, frans- & brynbehandlingar, smink och webbshop med beauty guides.

I januari 2019 ökade vi öppettiderna och flyttade med våra makeupartister till en mindre salong på Storgatan 23 med skön myspys-stämning, tofflor och harmoniska energier. Vi stormtrivs!

img_4504_111