VÅRA BEHANDLINGAR & PRISER:

 Ögonbrynsplockning       225:-
 Färgning ögonfransar eller ögonbryn       225:-
 Färgning ögonfransar och ögonbryn       400:-
 Plockning & färgning ögonbryn       350:-
 Plockning & färgning fransar & bryn       525:-
 Ögonfranspermanent       695:-
 Ögonfranspermanent + färgning       795:-
 Ögonfranspermanent + färg & Ögonbrynsplock + färg       1145:-
 Klippkort ögonbrynsplockning (5ggr)       1000:-

Är du intresserad av att tråda ögonbrynen eller ansiktet? Klicka här.

Film på hur en ögonfranspermanent går till

ÖGONFRANSPERMANENT & FÄRGNING UPPSALA


Ögonfranspermanent är när man gör en permanent böjning av ögonfransarna. När fransarna böjs uppåt syns de mer, vilket gör att även personer med korta ögonfransar upplever stor skillnad. Det allra bästa resultatet får man om man kombinerar permanenten med färgning. Böjen håller i ca 7-10 veckor, och färgen ca 3-6 veckor. De flesta som gör denna behandling regelbundet gör permanent och färgning var 10:e vecka, och endast färgning var 5:e vecka.

Ögonfranspermanent är ett jättebra komplement till eyelinertatuering, och det är många som helt slutar använda mascara.

Man kan även investera i ett sk ögonfransserum som gör att fransarna växer och blir längre. Man penslar en tunn linje i franskanten varje kväll, och efter 4-10 veckor börjar man se resultat. Det är ett väldigt prisvärt och bra alternativ till ögonfransförlängning, speciellt i kombination med ovanstående behandlingar. Beautylash Eyelash Booster finns att köpa online här eller direkt i vår butik.

OBS! Om du använder linser rekommenderar vi att dessa tas ut innan behandling runt ögonen.


ÖGONBRYNSPLOCKNING & FÄRGNING UPPSALA


Ögonbrynsplockning brukar kallas för världens snabbaste ansiktslyft, och när det görs på rätt sätt är det faktiskt sant! Det är viktigt att få en jämn och fin form, samt symmetri och anpassning till ansiktet. Man kan välja att bara plocka brynen, eller att kombinera det med en färgning. Vi anpassar färg och form efter dina önskemål. Resultatet håller i ca 4 veckor.

Du kan även få personlig rådgivning kring vilka ögonbrynsprodukter vi rekommenderar för att fylla i dem lite extra och hålla formen snygg inför nästa besök! Ögonbrynsprodukterna finns även att köpa online här.

fransar_uppsala

På denna bild ser ni ögonfranspermanent + färgning före och efter. Fransarna är lika långa men syns betydligt mer efteråt då de syns fast man tittar rakt fram. Dessa ögon har även en tatuerad lashliner.

ögonbrynPå denna bild ser ni en ögonbrynsförvanling på en kund som hade väldigt ljusa bryn, och fått dom välformade men plock och färg.

För långa och hälsosamma fransar rekommenderar vi även:

RefectoCil Longlash Gel

Betygsatt 5.00 av 5
295.00kr

RefectoCil BeautyLash Eyelash Booster

Betygsatt 5.00 av 5
1,295.00kr