Allmänt

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Hur betalar jag?

Du hittar mer information om våra olika betalningsalternativ på sidan betalningsalternativ.

Leveranser

 • Inom Sverige
  För beställningar som vi mottagit betalning före klockan kl. 13.00 skickas från oss samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-3 arbetsdagar.
 • Inom EU
  För beställningar som vi mottagit betalning före klockan kl. 13.00 skickas från oss samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 3-4 arbetsdagar.
 • Fel leveransadress
  Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Creative Makeup får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Creative Makeup mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar men avvaktar svar från kunden.
 • Försenad leverans
  Om vi inte kan skicka din beställning inom 1-3 vardagar så meddelas du via e-post. Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Priser

Alla priser på www.creativemakeup.se anges i Svenska kronor. Som standard anges alla priser (förutom där det specifikt sägs annat) inklusive 25 % moms.

Fraktkostnad

 • Inom Sverige
  Vår standardfrakt är 39 kr.
 • Inom EU
  För leveranser inom EU är frakten 99 kr.

Kvitto / Orderbekräftelse

När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse/kvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen. (Kontrollera även din skräppost då den i vissa fall kan hamna där.)

Reklamation/Ångerköp/Avbeställning

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas till vår mail inom skälig tid.

För reklamationer, ångerköp och avbeställning, se vår sida för returhantering. Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Personuppgifter

Vi på Creative Makeup är måna om att respektera samt skydda din integritet och värnar om att du ska känna dig trygg i sättet vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetspolicy förklarar vi när, varför och vilka personuppgifter vi hanterar samt hur vi använder dessa. I enlighet med EU-Allmänna Dataskyddsförordning (GDPR) redovisar vi denna information. Klicka här för att komma till vår integritetspolicy.

Garanti & anvisningar

Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss så hjälper vi dig.

Konsuments (privatpersons) ångerrätt vid distansavtal

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Konsument har på sin sida lag om konsumentskydd vid distansavtal m.m. Den närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna.

Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Force Majeure

Creative Makeup är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Övrigt

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där så är direkt angivet. Creative Makeup förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.