Creative Makeup är ett unikt skönhetskoncept i centrala Uppsala med inriktning på hållbar skönhet.

Vi förenklar din dagliga skönhetsrutin med behandlingar och produkter som ger en bra grund både för dig som älskar smink och produkter, samt för dig som inte vill sminka dig alls men fortfarande se pigg ut och känna dig fin.

Alla medarbetare är experter på sitt område och brinner för att hjälpa, oavsett om du söker den perfekta bas-makeupen för din hy, alltid drömt om ett kritvitt leende eller vill förkorta morgonens stressiga sminkrutiner med permanent makeup så har du kommit helt rätt!

SALONG

Permanent makeup, också kallat kosmetisk tatuering, är det vi är allra mest kända för och har kunder från hela landet (och även utanför Sverige) som åker hela vägen till lilla Uppsala för att bli tatuerade hos oss.

Vi gör även brynplockning & färgning, fransfärg & franspermanent, trådning, makeup & makeup-konsultationer, tandblekning och ucw-detox. Klicka på fliken ”behandlingar” för att läsa mer om våra specifika områden.

img_4449-2_111I sminkstudion finns ett flertal sminkplatser och ligg-stolar för franspermanent och trådning. Det finns även möjlighet att sitta avskiljt om man t.ex. bär slöja och behöver ta av sig den under behandlingen.

Permanent makeup, tandblekning, ucw och liknande behandlingar utförs i våra fina behandlingsrum:

img_4583_111

img_4646_111

Annika Söderlund har vunnit guld i SM i makeup två gånger, silver en gång, samt silver i den internationella makeup-tävlingen i Düsseldorf.

tattuering_creativemakeupbyher-1024x715

En riktig stjärna! Annika har kunder som åker från hela Sverige för att tatueras av just henne i Uppsala.

tradning-klar

BUTIK

I vår butik hittar du alla produkter och märken som finns i webshopen. Få hjälp av våra talangfulla makeupartister direkt i butiken eller boka in en hel sminkkonsultation där du blir sminkad och får valfria produkter för hela summan med dig hem!

Vi har allt från smink och tillbehör till hud- och hårvård och kan även analysera ditt hårstrå i vår hårologi-apparat och skräddarsy produkter utifrån just dina behov.

img_4485_111

Alla produkter i vår webshop finns till försäljning i butiken. Här får du hjälp att boka tid i vår reception, svar på frågor, testa kvalitén på ditt hår i vår Hårologi-maskin (kostnadsfritt) vi skräddarsyr produkter med vitaminer och extrakt. Samt bli rekommenderad skönhetsprodukter för dina behov och önskemål.

img_4629_111

Klicka på fliken “webshop” för att se hela vårt produktsortiment.

img_4625_111

img_4633_111

img_5268_111

VÄNTRUM

För oss är det viktigt att kunderna är bortskämda och mår gott medan de väntar på sin behandling. Det ska inte vara trist att komma för tidigt och medan bedövningen verkar innan sin permanent makeup-tid så har man mysig vardagslyx i väntrummet.

Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe i ett par sköna tofflor i väntan på din behandling, roa dig med playstation eller värma upp dig med en kopp varm choklad i en av våra sköna massagefotöljer med värme.

img_4528_111

Vi bjuder på kaffe, te och varm choklad, och har även kall dryck till försäljning för den som önskar något extra läskande.

img_4591_111

img_4569_111

Varför gå runt i obekväma skor när man kan ta på sig ett par sköna tofflor!

img_4600_111

En av våra massagefotöljer scannar kroppen så att du får en massage anpassad efter dina egna mått!

img_3916_111

I de andra massagefotöljerna (masserar med vibration och har värme) kan du spela på vårt playstation medan du väntar. Perfekt också för barn/vänner/respektive som väntar i salongen medan du gör en behandling.

VÄLKOMMEN IN:

img_4496_111
Vår entré

img_4504_111

Tavlorna som utsmyckar vår fina salong är utställda av konstnären Katties Palmnäs, alla är till försäljning förutom vår specialbeställda tavla med Helena och Annika.