Creative Makeup är en skönhetssalong i centrala Uppsala med inriktning på hållbar skönhet.

Vi förenklar din dagliga skönhetsrutin med behandlingar och produkter som ger en bra grund både för dig som älskar smink och för dig som helst inte vill sminka dig alls men ändå se pigg ut och känna dig fin.

SALONG

Permanent makeup, också kallat kosmetisk tatuering, är det vi är allra mest kända för. Annika har arbetat med permanent makeup sedan 2006 och har efter så många års erfarenhet utvecklat egna tekniker. Alla som arbetar med permanent makeup på Creative Makeup är utbildade av Annika.

Klicka på ”Salong” i menyn för att läsa mer om alla våra behandlingar och priser.

När du kommer till oss blir du erbjuden mjuka tofflor och kaffe/dryck i vår mysiga vänthörna. Din behandling görs antingen liggandes på behandlingsbänk i något av våra behandlingsrum eller på makeup-stol med nackstöd i vår sminkstudio.

tradning-klar

BUTIK

I vår butik hittar du alla produkter som finns i vår webbshop. För att vara säker på att en makeupartist har tid att hjälpa dig med produkttips eller nyansval så kan du boka “Produkttips MINI” kostnadsfritt. Eller boka in en hel sminkkonsultation där du blir sminkad och får valfria produkter för hela summan med dig hem!

Klicka på fliken “webshop” för att se hela vårt produktsortiment.

Alla våra produkter är noggrant testade av våra makeupartister innan de “kvalar in” i sortimentet. Vi säljer enbart produkter som vi tycker håller vad de lovar samt är cruelty free – vi säljer ingenting som är testat på djur.

img_4629_111