BEHANDLINGAR & PRISER:

 

Makeup till vardag eller fest 550:-
Inkl. ögonbrynsplockning (ord. pris 775:-) 695:-
Makeup special t.ex. maskerad (1,5 h) 895:-
Brudmakeup 1495:-
Inkl. provmakeup & ögonbrynsplocking 1995:-
Vid brudmakeup utanför salongen tillkommer resekostnad 900:-/h
Makeup konsultation Presenttips!
Inkl. produkter för hela summan 895:-
Makeup mini – quick fix, 15 minuter
(Gäller mindre områden eller påbättring) fr. 295:-
Limma lösögonfransar 195:-
(Inkl. enkel eyeliner och mascara)
Makeupkurs i grupp
(Efter öppettider tillkommer timpris 500:- för hela sällskapet)
550:-/person

makeup_uppsala

Pixi Eye Bright Primer

Betygsatt 5.00 av 5
199.00kr

Nanshy Blush Makeup Brush

179.00kr

Refill till Makeup Kuber

49.00kr69.00kr

gloMinerals Redness Relief Powder

Betygsatt 5.00 av 5
390.00kr

Pixi Mesmerizing Mineral Palette (Emerald Gold)

229.00kr 149.00kr

glo Skin Beauty Eyeshadow Quad (Bon Voyage)

495.00kr

Pixi Hello Glow!

299.00kr

RefectoCil Eyebrow & Eyelash Tint

(För bokningar av Makeupkurs i grupp,  Makeup Special samt Makeup Mini ring oss på 018 10 50 13 eller maila info@creativemakeup.se)

SMINKNINGAR & MAKEUP UPPSALA

Makeup till vardag eller fest
Gör dig extra snygg inför ett viktigt möte eller en rolig tillställning, vi gör allt från naturliga vardagssminkningar till glittriga partylooker, helt efter dina önskemål och färger!

Makeupkonsultation inkl. produkter – Bli din egen makeupartist!
Vill du inte bara få en snygg sminkning, utan även lära dig hur du ska sminka dig själv efter dina egna färger och önskemål, så kan du boka en sminkkonsultation hos oss. Vi går igenom allt från hudtyp till basmakeup, ansiktsform, ögonbryn och ögonmakeup.

Det är du själv som väljer hur hög/låg svårighetsgrad du vill att vi lägger ribban på, det viktigaste är att du själv ska få ut så mycket som möjligt av sminkningen. Vill du kunna göra en snabb vardagssminkning innan jobbet, eller en festsminkning som får dig att se ut som din egen makeupartist? Oavsett vad du vill lära dig så har du kommit helt rätt!

Du får dessutom produkter för hela summan med dig hem! För det svåra med en makeupkonsultation är att komma hem och försöka uppnå samma resultat fast med helt andra produkter – ofta med lägre kvalitét och som kanske inte alltid är 100% lämpad för din hudtyp och färger. Men här får du helt fritt i butiken välja produkter värde hela summan som du kan leka loss med så fort du kommer hem.

För det är det som är hela konceptet med vår butik och webshop, man ska inte bara kunna handla produkter utan även lära sig använda dom för att få ut så mycket som möjligt av varenda produkt.

Makeup Special
Makeup för alla tillfällen! Du kanske vill bli extra läskig till Halloween eller behöver en speciell look för en plåtning? Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig.


Brudmakeup

Det går utmärkt att boka din brudmakeup hos oss. Vi rekommenderar att boka en provsminkning och den bör göras så nära inpå den stora dagen som möjligt, gärna 1-2 veckor innan. För brudsminkningar utanför salongen (om ni t.ex. vill bli sminkade hemma eller hos frisören) tillkommer en resekostnad på 900:-/h. Maila oss på info@creativemakeup.se för mer information.

Varför är det viktigt att boka en brudsminkning istället för en vanlig makeup?
Svar: Även om du önskar en naturlig makeup så ska en brudmakeup inte bara vara en fin sminkning, utan även vara anpassad för fotografering, för svartvit fotografering, för film och samtidigt vara snygg både på dagen och kvällen och hålla för tårar och alla möjliga oväntade händelser. Utöver brudens egna önskemål så är det en rad tekniska detaljer som en makeupartist är medveten om.

 

Makeup Mini – Quick fix 15 minuter
Makeup mini gäller endast på mindre områden och påbättring på redan befintligt smink. Exempelvis täckning av några blemmor, ifyllnad av ögonbryn, endast contouring. Vill du ha en hel sminkning så bokar du Makeup till vardag eller fest.

Makeupkurs i grupp
Vi erbjuder även makeupkurser i grupp! På denna kurs lär du dig grunderna inom smink och får personliga sminktips för just dig. Vi går igenom allt från hudtyper till bassmink och ögonmakeup – samtidigt som du umgås och har roligt med dina vänner. Perfekt sätt att sätta guldkant på förfesten eller andra speciella tillfällen så som möhippa eller företagsevent. Eller varför inte unna sig lite vardagslyx med kompisgänget en vanlig eftermiddag?

Kursen tar mellan 2,5-4 timmar (tiden kan variera mycket eftersom ni sminkar er själva) och det kommer kännas både lyxigt, roligt och framför allt lärorikt och givande. Vi bjuder även på drinkbiljetter på Hugo W (bar & butik) precis bredvid vår salong, där ni kan slå er ner och dricka ett glas bubbel innan makeupkursen börjar. Hugo W ger även 10% rabatt i sin butik för alla med drinkbiljetter.

Hur går det till?
1. Vi bjuder på bubbel hos Hugo W innan makeupkursen börjar (valfri tid)
2. Sedan är ni varmt välkomna till salongen för att slå er ner vid varsin spegel som vi förberett i sminkstudion.
3. Svårighetsgraden på kursen varieras beroende på era önskningar och tidigare erfarenheter, kursen skräddarsys efter era önskemål.
4. En person ur sällskapet sitter modell och blir sminkad av makeupartisten som visar alla produkter och förklarar stegvis samtidigt som modellen sminkas.
5. Samtidigt får de andra i gruppen sminka sig själva med hjälp av samma produkter, det är så man lär sig allra bäst! Vi har fler makeupartister på plats som hjälper varje person att få ett snyggt resultat. Feedback är det bästa sättet att lära sig på.

Tider
Efter öppettider tillkommer en kostnad på 500:- per timme (utöver kostnad per person) p.g.a. extra personalkostnad för salongen. En sminkkurs i grupp tar ca 2,5 – 4 timmar beroende på antal personer.

Antal personer
Minst: 5 personer
Högst: 10 personer
Rekommenderat: En grupp på 5-6 personer brukar vara lagom. Är man 4 st eller färre rekommenderar vi att boka en varsin Sminkkonsultation inkl. produkter istället, ni kan då boka hos varsin makeupartist och sitta mittemot varandra.

Är man fler än 10 personer rekommenderar vi att dela upp gruppen i två omgångar för att alla ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Övriga önskemål
Vi är anpassningsbara! Hör av er med eventuella önskemål och funderingar så hittar vi en lösning.