BEHANDLING MINUTER PRIS
Makeup vardag/fest 60 min 595:-
Makeup vardag/fest inkl. lösögonfransar 75 min 695:-
Makeup vardag/fest inkl. brynplock (ord. pris 845:-) 75 min 795
Makeupkonsultation inkl. produkter 90 min 995:-
Brudmakeup 60 min 1495:-
Brudmakeup inkl. provmakeup 60+90 min 1995:-
Makeup special 75 min 795:-
Makeup Halloween special 90 min 895:-
Makeup Halloween litet sår 30 min 495:-
Makeup Halloween stort sår 60 min 795:-
Makeup Mini (ej onlinebokning) 15 min fr. 295:-
Produkttips MINI 15 min 0:-
Limma lösögonfransar

 

15 min 195:-

Makeup vardag / fest

Gör dig extra snygg inför ett viktigt möte eller en rolig tillställning, vi gör allt från naturliga vardagssminkningar till glittriga partylooker!

Makeupkonsultation inkl. produkter

Lär dig sminka dig själv efter just dina färger och önskemål. Vi går igenom allt från hudtyp till basmakeup, ansiktsform, ögonbryn och ögonmakeup. Du väljer själv svårighetsgrad samt typ av makeup, det viktigaste är att du ska få ut så mycket som möjligt av sminkningen.

I priset ingår produkter för hela summan! Då kan du enkelt återskapa alla sminktips hemma och ett perfekt tillfälle att rensa sminkväskan.

Makeup special

Makeup för alla tillfällen! Exempelvis maskerad eller fotograferingar.

Makeup Halloween Special innebär en hel halloweenmakeup med specialeffekter. Meddela i bokningar vad du önskar för typ av makeup och det går även bra att maila exempelbilder till info@creativemakeup.se för att det ska gå snabbt och smidigt när du kommer hit.

Makeup Halloween Sår innebär enbart specialeffekterna (alltså ingen basmakeup eller ögonmakeup) för dig som enbart vill ha ett stort eller flera små sår och/eller blod.

Makeup Special innebär en beauty makeup (alltså ej maskerad och sådana tillbehör) som kräver lite extra tid. T.ex. om du ska på en fest med specifikt tema eller liknande. Meddela i din bokning vad du har för önskemål.

Har du några funderingar på exakt vilka special-makeuper som går att göra så maila oss på info@creativemakeup.se så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Brudmakeup

Det går utmärkt att boka din brudmakeup hos oss. Vi rekommenderar att boka en provsminkning innan, rekommenderat är 1-2 veckor innan den stora dagen. För brudsminkningar utanför salongen (om ni t.ex. vill bli sminkade hemma eller hos frisören) tillkommer en resekostnad på 900:-/h. Maila oss på info@creativemakeup.se för mer information.

Varför är det viktigt att boka en brudsminkning istället för en vanlig makeup?
Svar: Även om du önskar en naturlig makeup så ska en brudmakeup inte bara vara en fin sminkning, utan även vara anpassad för fotografering, för svartvit fotografering, för film och samtidigt vara snygg både på dagen och kvällen och hålla för tårar och alla möjliga oväntade händelser. Utöver brudens egna önskemål så är det en rad tekniska detaljer som en makeupartist är medveten om.

Makeup mini – 15 minuters quick fix

Makeup mini gäller endast på mindre områden och påbättring på redan befintligt smink. Exempelvis täckning av några blemmor, ifyllnad av ögonbryn, endast contouring.
(Denna kan endast bokas genom tel. 018105013 och inte online.)

Produkttips MINI – 15 minuter

Om du ska handla produkter med viss vägledning och vill vara säker på att en makeupartist finns tillgänglig (ej är upptagen med behandlingar) så kan du boka “Produkttips MINI”. T.ex. om du undrar vilken primer som passar din hudtyp eller vill ha hjälp att välja nyans på foundation/läppstift/rouge m.m.

Limma lösögonfransar

I priset ingår lösögonfransar, en enkel eyeliner (för att få lösfransen att smälta in) samt mascara.