Makeup vardag / fest

Gör dig extra snygg inför ett viktigt möte eller en rolig tillställning, vi gör naturliga vardagssminkningar och kvällssminkningar!

Har du speciella önskemål som lösögonfransar eller eyeliner så meddela det innan.

Makeupkonsultation inkl. produkter

Kursen är för en person (utan sällskap).

Lär dig sminka dig själv efter just dina färger och önskemål. Vi går igenom allt från hudtyp till basmakeup, ansiktsform, ögonbryn och ögonmakeup. Du väljer själv svårighetsgrad samt typ av makeup, det viktigaste är att du ska få ut så mycket som möjligt av sminkningen.

I priset ingår produkter för hela summan! Då kan du enkelt återskapa alla sminktips hemma och ett perfekt tillfälle att rensa sminkväskan.

 

Brudmakeup

Det går utmärkt att boka din brudmakeup hos oss. Vi rekommenderar att boka en provsminkning innan, rekommenderat är 1-2 veckor innan den stora dagen.

Varför är det viktigt att boka en brudsminkning istället för en vanlig makeup?
Svar: Även om du önskar en naturlig makeup så ska en brudmakeup inte bara vara en fin sminkning, utan även vara anpassad för fotografering, för svartvit fotografering, för film och samtidigt vara snygg både på dagen och kvällen och hålla för tårar och alla möjliga oväntade händelser. Utöver brudens egna önskemål så är det en rad tekniska detaljer som en makeupartist är medveten om.