SMINKNINGAR & MAKEUP UPPSALA

Makeup till vardag eller fest
Gör dig extra snygg inför ett viktigt möte eller en rolig tillställning, vi gör allt från naturliga vardagssminkningar till glittriga partylooker, helt efter dina önskemål och färger!

 

Makeup Special
Makeup för alla tillfälle! Du kanske vill bli extra läskig till Halloween eller behöver en speciell look för en plåtning? Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig.

 

Brudmakeup
Vi har öppet 10-14 på lördagar och det går utmärkt att boka din brudmakeup hos oss. Vi rekommenderar att boka en provsminkning och den bör göras så nära inpå den stora dagen som möjligt, gärna 1-2 veckor innan. För brudsminkningar utanför salongen (om ni t.ex. vill bli sminkade hemma eller hos frisören) tillkommer en resekostnad på 900:-/h. Maila oss på info@creativemakeup.se för mer information.

Varför är det viktigt att boka en brudsminkning istället för en vanlig makeup?
Svar: Även om du önskar en naturlig makeup så ska en brudmakeup inte bara vara en fin sminkning, utan även vara anpassad för fotografering, för svartvit fotografering, för film och samtidigt vara snygg både på dagen och kvällen och hålla för tårar och alla möjliga oväntade händelser. Utöver brudens egna önskemål så är det en rad tekniska detaljer som en makeupartist är medveten om.

 

Makeup Mini – Quick fix 15 minuter
Makeup mini gäller endast på mindre områden och påbättring på redan befintligt smink. Exempelvis täckning av några blemmor, ifyllnad av ögonbryn, endast contouring. Vill du ha en hel sminkning så bokar du Makeup till vardag eller fest. Boka via telefon 018 10 50 13.

 

Makeupkonsultation – Bli din egen makeupartist!
Vill du inte bara få en snygg sminkning, utan även lära dig hur du ska sminka dig själv efter dina egna färger och önskemål, så kan du boka en sminkkonsultation hos oss. Vi går igenom allt från hudtyp till basmakeup, ansiktsform, ögonbryn och ögonmakeup. Samt hur du brukar sminka dig i vanliga fall – och hur du skulle vilja sminka dig.

Det är du själv som väljer hur hög/låg svårighetsgrad du vill att vi lägger ribban på, det viktigaste är att du själv ska få ut så mycket som möjligt av sminkningen. Vill du kunna göra en snabb vardagssminkning innan jobbet, eller en festsminkning som får dig att se ut som din egen makeupartist? Oavsett vad du vill lära dig så har du kommit helt rätt!

Makeupkonsultation inklusive produkter
För tre hundralappar till så får du samma konsultation som beskrivs ovan, men även produkter för hela summan med dig hem! För det svåra med en makeupkonsultation är att komma hem och försöka uppnå samma resultat fast med helt andra produkter – ofta med lägre kvalitét och som kanske inte alltid är 100% lämpad för din hudtyp och färger. Men här får du helt fritt i butiken välja produkter värde hela summan som du kan leka loss med så fort du kommer hem.

För det är det som är hela konceptet med vår butik och webshop, man ska inte bara kunna handla produkter utan även lära sig använda dom för att få ut så mycket som möjligt av varenda produkt.

 

makeup_uppsala