Santhilea Magnetic Lash Mascara

5 av 5 baserat på 3 kundomdömen
(3 kundrecensioner)

279.00kr

Magnetic Lash är den perfekta fibermascaran för dig som vill ha riktigt långa ögonfransar! Mascaran kan antingen användas enskilt som en vanlig mascara, eller tillsammans med de medföljande fibrerna som ger en effektfull längd och fyllighet.

I lager

Artikelnr: Art.00-00-66 Kategorier: , , , , ,
Beskrivning

Produktbeskrivning

Magnetic Lash är en kolsvart mascara som vårdar fransarna, ger längd, volym och separation, och håller hela dagen utan att smula eller kladda. Formulan är vattenresistent (tål en del vatten, men är inte vattenfast) och är väldigt enkel att tvätta bort.

Perfekt mascara för både vardag och fest med andra ord!

Formulan ger ett riktigt hållbart resultat, då vaxformuleringen gör att mascaran sitter längre men är samtidigt enklare att tvätta bort än många andra mascaror. Dessutom vårdar och stärker den fransarna tack vare närande hyaluronsyra och vitamin E.

I detta kit medföljer även svarta fibrer – ett fransförlängningssytem som gör ögonfransarna både längre och tjockare helt utan att klumpa eller kladda!

 1. Applicera mascara
 2. Applicera fibrerna (lagom!)
 3. Applicera mascara igen, som då bygger på längden och fylligheten tack vare fibrerna.

Har du lite tid så kan mascaran användas på samma sätt som en vanlig mascara, du får långa, fina och separerade ögonfransar med några snabba drag med borsten, och får ett resultat som håller hela dagen utan att kladda eller smula. Och när du vill ha extra långa fransar, antingen varje dag eller bara till festligheter, så kan du enkelt komplettera med fibrerna.

Förpackningen har en lufttät tätning för att förhindra att mascaran torkar ut. Innehåller 12 gram vilket är mycket för en mascara, nästan två mascaror i en om man jämför med många andra märken, så man får mycket för pengarna!

Beauty Guide med denna produkt:

magnetic

Klicka på bilden för att läsa mera ↑

Klicka på bilden för att läsa mera ↑

Klicka på bilden för att läsa mera ↑

Klicka på bilden för att läsa mera ↑

Ingredienser:

Mascara:
Aqua, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane, Lauroyl, Lysine, Syntetic Carnuba Wax, PVP, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Methyparaben, Iron Oxide CI 77499

Lash Builder-Fibrer:
Cellulosa Fibre, PVP, Iron Oxide CI 77499

Recensioner (3)

3 recensioner för Santhilea Magnetic Lash Mascara

 1. 5 av 5

  :

  Prisvärd mascara!

 2. 5 av 5

  :

  Min favorit mascara! Bra med snabb leverans 😀

 3. 5 av 5

  :

  En absolut favorit! Älskar denna mascara!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte.

FRI FRAKT

Alla leveranser 0:- och leveransen sker inom 1-3 arbetsdagar med Postnord.